30 november 2008

Flaggan i topp


Tro det eller ej det blev ett bröd, nej rättare sagt det blev två fantastiskt väljästa, aprikos- och hasselnötsfyllda surdegslimpor. Jag är sprickfärdig av stolthet, nästan så att jag har svårt att sätta kniven i dem. 

I kylen ligger en liten surdegsklutt och vilar inför nästa bakdag.
Hur det smakade? Supergott, jag har slutat laga mat och lever på bröd och vatten. Förresten, är inte bagare ett framtidsyrke?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Som en dröm! Grattis! Nu finns det ingen återvändo.

Ninna sa...

Jag vet, jag är helt såld och har matat den lille som verkar må bra i kylen. Till helgen är det dags för bak igen.

Anonym sa...

Gud vad kul! Jag måste också testa att göra en surdeg någongång. Det verkar ju inte så svårt som jag hittils trott.

Ha en bra dag! :)